Pristabell for ulikt innhold

Trenger du innhold til en rimelig pris, hvorfor ikke velge BG Tekst. Du kan vurdere kvaliteten selv ved å bestille en 500 ords artikkel gratis. 


BG Tekst bloggen rimelige priserDette gjøres vederlagsfritt. Du kan vurdere teksten og språket selv og finne ut om du vil gå videre. Her under har jeg satt opp noen prisforslag på tjenestene mine. SEO er viktig for å rangere i dag, så du bør vurdere om du skal ha SEO-vennlig innhold. 

Jeg leverer tekst uten formatering, slik at det ikke ligger noe som kan spores i kodingen. Du bruker innholdet slik du vil, og står som eier av teksten når faktura er betalt. Jeg kopierer aldri tekst og bruker dem ikke om igjen på andre nettsider. Finn et tilbud i pristabellen for tekst bilder og lenker, som passer din lommebok!


REN TEKST UTEN SEO: 0,35kr/ord

Med ren tekst er det snakk om vanlige eller salgsfremmende tekster uten innhenting av kilder, bruk av lenker eller bilder. Det passer godt for dem som vet hvilke lenker man skal bruke og vil leke litt med layout og bilder som skal brukes på siden. En grunn til å velge denne typen tjeneste er for å kunne markedsføre seg samtidig som man selv utvikler konseptene og produktene sine. Det kan være til en blogg eller en produktside.

MED BILDER OG LENKER: 0,50kr/ord

Det tar tid å skaffe til veie bilder og det kan være kostbart. Men dersom man ikke vil bruke tid på dette, så kan BG ta jobben med å lete opp gratis bilder for bruk på nettsider. Med bruk av nøkkelord og erfaring, så kan jeg hente ut en masse passende bilder som vil gi nettsiden større kredibilitet og oppmerksomhet. BG kan legge til lenker, enten de er interne (skal linke til en annen del av nettsiden), eller eksterne (gjerne til autgoritetssider på nett) for å øke rangering på søkemotoren.

MED GJENNOMGÅENDE SEO: 0,55kr/ord

Med gjennomgående SEO tar BG Tekst hensyn til alt. Nøkkelord, nøkkelfraser, meta tittel og meta beskrivelser, oppdeling, bildestørrelse, responsivitet på mobil også videre. Men dette er bare begynnelsen og det som gjør markedsføring på nett så spennende. Selv med en liten ide så kan man nå langt med de rette redskapene. Tekst med gjennomgående SEO passer godt for nyoppstartede bedrifter som også ønsker å rangere høyt i Google og lignende. 

MED EN REDIGERING: + 100kr/1000 ord

Det er ingen garanti for at tekstene blir slik man forventet. Derfor kan BG Tekst gjøre endringer i teksten. Det kan være at man ikke favner temaet godt nok, har misforstått oppgaven eller mangler viktig informasjon. BG Tekst skriver hundrevis av artikler hver måned, men det er sjelden kunden ikke har vært fornøyd.

MED FLERE REDIGERINGER: +200kr/t

Samme gjelder om teksten må skrives om helt. BG Tekst ønsker fornøyde kunder, og vil gjøre alt for at innholdet blir perfekt.

KORREKTURLESING: 0,45kr/ord eller avtale per oppdrag

Korrekturlesing er en tjeneste som har økt i omfang. Det kan være mange grunner til det, men en ting er at mange bedrifter velger enkle løsninger for å skaffe seg innhold på sidene sine. Dette vil de merke har en negativ effekt over tid og ikke gir de resultatene man hadde håpet på. Det er synd fordi konseptet kan være utrolig bra. Det eneste som mangler er sider som er fylt med språk som man forstår. 

AKADEMISKE TEKSTER: fra 1kr/ord

BG Tekst har erfaring med å skrive akademiske artikler også. Det kan være til fagblader og lignende, eller til og med eksamenhlignende situasjoner. BG Tekst kan ikke skrive avhandlinger mot betaling, men kan være en hjelpende hånd for å komme gjennom studier. BG Tekst har selv skrevet eksamensoppgaver i forskjellige emner.

OVERSETTELSER: 0,60kr/ord

BG Tekst har en god del språk-erfaring og kan oversette tekst fra engelsk, fransk, svensk, dansk og har tilgang til å kunne hjelpe til med flere språk-oversettelser. Det er mange som etterspør oversettelser, for eksempel fordi de vil markedsføre seg i Norge. 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!