Oppdeling av slagfremmende artikkel - GRATIS INFO!

Er du i tvil om hvordan du skal sette opp en salgsfremmende artikkel, så skal du få en gratis, rask introduksjon her. Denne brukes i de fleste artikler der man ikke skal nødvendigvis skal selge et produkt eller en vare, men gi en motivasjon eller inspirasjon til å lese videre. 

Det kan være å løse et problem, se ting på andre måter eller med nye øyne. Det kan gi mange en oppvåkning, nettopp hva mange leter etter på nett. Vær den som gir andre en sjanse til å lykkes, ingenting er bedre enn på lykkes sammen.


Kort tittel knyttet til tema

Briljante gloser fins overalt


Dette er en ingress som introduserer leseren for hva teksten skal handle om. Her legges det ikke til ankertekster eller eksterne lenker, men det er her fokus på en kort oppsummering akkurat som i en avis. Tre eller fire setninger er helt perfekt.

Etter introduksjonen begynner det første avsnittet. Merk at en ingress aldri blir etterfulgt av en ingress underoverskrift. Det er i dette avsnittet du kan legge inn lenken til en kunde (link/tekst/url) slik at denne lenken kommer inn tidlig i teksten og før du lenker til kilden din. Dette avsnittet kan være så langt du vil, men samtidig passer inn i helheten.

 

Her legger du din første overskrift

Nedenfor fortsetter teksten din der du fyller inn med en relevant tekst knyttet til din lenke, emne og nettsted. I dette avsnittet kan du sette inn en lenke til kilden din. Det kan være en nyhetsartikkel fra en kjent aktør som VG eller TU. Unngå å bruke en kilde som ikke er knyttet til temaet du skriver om. Skriver du om tyggegummi, da bør kilden ha artikler om tyggegummi eller munnhygiene, kjeveproblemer, tannleger også videre. Hold deg til tema i korte trekk.

Her kan du legge til en annen underoverskrift

Den viktigste regelen å huske på er: nytt emne = nytt avsnitt. Når du skal skrive neste avsnitt så skal det ha sin egen tittel, og du kan fortsette å skrive innenfor emnet du skriver om, men helst ikke referere tilbake i teksten. Hold alle avsnitt knyttet til emnet. Ikke glem at din tekst etterhvert skal avsluttes, og det på en god måte. Hold derfor alle avsnitt knyttet opp mot temaet. Vær tydelig på at teksten nå tar slutt. Pass også på at hele teksten følger en rød tråd tvers gjennom og hverken er uoversiktlig eller gjentagende.

Lykke til med oppdraget!

Dette var et eksempel på hvordan du kan utforme en artikkel helt selv. Det fins mange flere hensyn å ta, men her kan du komme i gang med å lage digitalt synlig innhold på nett. 

Vanskelig å skrive selv?

Synes du setninger og ord er noe herk, og helst ønsker å jobbe med det du selv liker å gjøre? Slik at du kan få bedre tid til ting til verdiskapning og kreativitet, i stedet for å knote med lenker, kilder og spesifikasjoner? Sett bort arbeidet til en rimelig pris med briljante gloser. Den blir vi enige om når vi snakkes. 

BG Tekst gjør jobben perfekt, og om du vil, så kan vi integrere innholdet i en plattform, slik som i Wordpress eller Shopify. Da er det eneste du trenger å tenke på å følge med på salgstallene og fylle inn varer på lageret! For nå kommer det til å gå unna!

Har du lett etter Briljante gloser - ikke let lenger. Her får du utsøkt innhold til din bedrift eller private virksomhet. Skribent som hjelper med briljante gloser, bilde og lenke - bestill fra BG Tekst og få én gratis tekst med på kjøpet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!