Oversettelser, innhold, korrekturlesing - lever av kreative leveranserBG Tekst har kompetanse innen flere språk, og kan derfor fikse elendige google translate tekster, korrekturlese innhold som allerede er oversatt eller oversette til flytende skriftlig norsk. 


Her er noen språkkoeverteringer du kan få hjelp med:

Med BG Tekst får du skandinavisk innhold
vi har skandinaviske skribenter


  • Engelsk  -> norsk, dansk, svensk, finsk
  • Fransk -> norsk, dansk, svensk, finsk
  • Tysk       -> norsk, dansk, svensk, finsk
  • Italiensk -> norsk, dansk, svensk, finsk
  • Spansk -> norsk, dansk, svensk, finsk

Hvorfor språkkunnskap er viktig


Driver din bedrift en utenlandsk nettside, eller er det en internasjonal bedrift som ser at det norske markedet er interessant, da har dere nå muligheten til å få dem synliggjort med vår innholdstjeneste! Det er viktig å vises på nett, slik at man når ut til mange. Metodene sikrer at kundene kommer igjen på nytt, og tar i mot de flotte tilbudene dere kommer med.

I stedet for å fylle sidene med nettbasert oversettelse, har våre skribenter språk som metode og lang erfaring med tekstproduksjon. Derfor bør man velge innholdstjenester framfor enkle løsninger. De enkle løsningene vil kun skape frustrasjon for leseren og ikke føre til salg.

Legg Skandinavia for dine føtter

La dine nettsider øke fortjenesten i hele Skandinavia også!

Har du en drøm om å bli rik, så ikke fortvil, livet har så mange muligheter å by på. Du må bare være nysgjerrig, interessert og engasjert. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!