7 ting du må kunne for å bli skribent på nett

(annonse promotering)

Har du tenkt over hvordan du kan tjene ekstra penger når bensinprisen øker samtidig som rentene fyker i været. Det kan hende du er god til å skrive. Er det noe til å lykkes? Hva kreves egentlig for å kunne bli skribent på nett?

BG Tekst bloggen utvikler seg fra dag til dag


Med internett trenger du egentlig ikke utdanning eller erfaring for å kunne tjene penger. Men det kan være ganske skummelt å begynne helt for seg selv, uten noen å støtte seg til. Og skal du begynne å jobbe i stedet for å vanke på NAV, så bør du lære deg noen grunnleggende ferdigheter. 

Hva må du kunne

Noen tema for teksten:

Jeg mener at det er mye mer givende å forsøke og streve enn å få penger tilsendt av et offentlig kontor der folk, ja tror et eller ei, jobber. Med internett betyr det også at du ikke trenger å leve et asketisk liv, og får du virkelig ting til å flyte, ja da kan det bli moro.

La oss se på noen ting du må kunne for å bli skribent på nett.

1.Hold avtalene dine

Det er utrolig viktig å oppføre seg selv når man er på nett. Mange tror at man sitter der helt uten at noen følger med. Men dersom det begynner å gå et rykte om at du ikke holder avtalene, så kan du nesten garantere at du mister flere muligheter. Skaff deg enten en notatbok for å skrive ned avtalene, eller bruk de hjelpemidlene som fins på nett, slik som kalenderen på laptopen din. 

2.Grunnleggende SEO

De fleste som engasjerer deg vil ha søkemotoroitimaliserte tekster. Det betyr å skrive slik at innholdet og nettsidene rangerer fort i søkemotoren. Ja, Google er en søkemotor, og med riktig bruk av SEO kan sidene bli sett av dem som søker på visste nøkkelord. SEO handler om innhold, men også layout, formater, responsivitet og mye mer. For eksempel ikke lag for laaaange setninger, men hold dem under 20 ord.

3.Markedsfør deg på flere områder

Skal du nå ut, må du fokusere på flere steder samtidig. Du kan gjøre det med å lage en flott presentasjon, men uansett hva du gjør, la det gå viralt. Det betyr sosiale medier (Meta, TokTik w.e), plattformer (Fiverr, Upwork, Freelancer etc), forum (skribentforum, webforumet, seo-forumet, copy, not paste forumet) også videre.

Idag kan du skrive mye innhold hos Topcontent slik som meg. Her skriver jeg om sport og turisme for det meste. Det kommer oppgaver på løpende bånd. Velg Topcontent for aller beste innhold.

4.Grunnleggende html

Det er ingen krav til at du skal kunne programmere, men det er jaggu ikke dumt å kunne litt. Med litt så kan du kanskje sette opp en lenke som henviser til andre deler av samme side, slik at du kan starte siden med en kul punktliste. Du kan også kanskje legge inn koder og litt annet snacks. Grunnleggende koding hjelper deg å ordne bilder og layout om du også vil det. 

5.Bli ekspert eller vær ekspert i noe

Er du sjenert eller har liten tro på deg selv, så er du kommet til rett yrke. Du kan slappe helt av og tenke gjennom de tingene du kan. Du kan dem mest sannsynlig mye bedre enn du selv tror. Bli ekspert i hva som helst og start en blogg. Sett opp nettsiden og gi aldri opp! Er du ekspert, så hjelper du ikke bare andre med kule videoer, smarte løsninger og online kurs du kan ta betalt for, men du kan også etter hvert utvikle en side som vokser og vokser og vokser og vokser.....

6.Bruk nettverket ditt

Du kjenner flere enn du tror. Enten det er gjennom skole, fritid, familie og venner, så kan nettverket være veien til jobber. Men du må også være frampå når du holder på med innholdsproduksjon på nett. Spør om du kan flere oppgaver fra klientene dine, eller om de kjenner noen som trenger innhold. Viktig å være på tilbyder-siden, og tørre å investere.

7.Investere i SEO tools

For å tjene må man investere, det er en kjent regel. Du bør skaffe deg noen av de beste verktøyene for SEO, da dette vil gjøre deg i stand til å levere på et høyere nivå enn konkurrentene dine. 

Når oppdragsgivere ser at du bruker SEO tools, så ser de også at du tar oppgavene på alvor. For egen del har bedriften investert i Ubersuggest (ikke betalt annonse), et verktøy som gir store fordeler og kunnskapsheving. Det fins mange andre, søk litt for å finne et verktøy å investere i. Det fins også mange gode og mindre gode gratis hjelpemidler. Et jeg anbefaler er Google Mobile Friendly redskapet (ikke betalt annonse lenke). Prøv dem selv på dine nettsider for å se forskjell etter en tid.

#seo #konsept #skribent #innholdsprodusent

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!