Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Er du av dem som kunne tenke deg å hyre en skribent for å markedsføre dine nettsider, så har du gjort en god vurdering. Mange bedrifter som starter opp bruker mange år før de kommer seg online med sine produkter og tjenester. De forsøker å klare alt selv, uten å hverken ha tid eller kunne noe om webdesign. Med kreativ assistanse, hvordan forstå prisene til en innholdsskribent - les videre. 


Men innhold og rangering er en evig kamp mot søkemotoren, som hele tiden forbedrer seg slik at søkene skal bli mer presise og flere få hjelp med det de søker etter. Tekstforfattere, eller innholdsskribenter som de kalles når de jobber på nett, er bare en av måtene man kan få best mulig sjanse til å lykkes. Og selv om du sikkert kan skrive selv, så har du hverken tid eller lyst å sette deg inn i alt som omhandler dette. Så da er innholdstjenester en god løsning.

Fordeler med BG Tekst innholdstjeneste:

  • SEO vennlige artikler for rangering
  • Hjelper deg å konvertere lesere til kunder
  • Rimelig tjeneste med 6+ års erfaring
  • 500 ord gratis ved bestilling
  • 15% rabatt pga høye drivstoffpriser

Hvorfor skille mellom innholdstjenester

Spør du Bg Tekst så skal du få vite hvor rimelig tjenesten er


Man skal huske på at det fins mange aktører på nett som ikke alltid har rent mel i posen. Derfor er det mange av oss som jobber iherdig med å få folk til å forstå hvor viktig det er å velge riktig innholdstjeneste. Det kan være lurt å spørre om referanser eller eksempler på hva skribenten har levert til andre kunder. Når det gjelder min bedrift, så har jeg også startet med blanke ark. Det har blitt bunker med ark som er fylt med innhold.

Man kan skille mellom ulike tjenester:

  • Tekstforfattere av bøker
  • SEO skribenter
  • Korrekturlesere 
  • Språkvaskere

Mange innholdstjenester tilbyr alle disse typene skriverier og kanskje enda flere. Man kan for eksempel være en UX skribent, en bloggskribent eller en produktomtaler. 

Hva koster en innholdstjeneste?

Du har kanskje sett at skribenter tilbyr en pris per ord. Men hva vil det si at en skribent tar for eksempel 0,6kr/ord. En måte å se det på er hvor lang en artikkel skal være. F.eks 1000 ord vil koste 600 kroner.

Har du en blogg på en nettside som du vil selge varer på, så vil du kanskje ha mellom 10-100 artikler der til å starte med. Du vil altså måtte investere mellom 6000 og 60.000 kroner bare på dette.Men det er ikke sikkert du vil ha artikler på 1000 ord. Kanskje du vil ha dem på 300 ord eller kanskje 3000 ord. Det som er lurt å finne ut av, er hvor mange ord en konkurrent har, for eksempel for å beskrive et produkt på en side. Din forklarende tekst bør ha flere ord på en tilsvarende side. En nettbutikk kan ha lite tekst, mens andre har detaljert innhold. Du må selv bestemme hvordan du vil legge din strategi opp, men vi i BG Tekst kan hjelpe deg med et estimat.

Så du har altså bestilt 10 artikler a 1000 ord for 6000 kroner. 

Hos BG Tekst vil du for det første få 500 ord gratis ved bestilling. Dessuten har BG Tekst en god bonus. Vi sløyfer kostnadene på alle overgående ord. F.eks. skriver BG Tekst en artikkel som viser seg å bli 1049 ord. På fakturaen regner vi kun 1000.  Over tid kan det bli en ganske god rabatt på allerede lave priser.

Dessuten tar ikke BG Tekst 0,60kr/ord, men starter på 0,35kr/ord! Noen tekstforfattere tar flere kroner per ord, så her har du fakta som gjør at du kanskje velger BG Tekst foran noen andre.

Optimalt skriver vi best tekster som har mellom 400-800 ord, og ligger på et snitt på rundt 500 ord/time. Det vil si at et tilsvarende oppdrag som nevnt ovenfor kan ferdigstilles 20 timer, 3 dagers arbeid. Det gir en timepris på 175kr!

Velg en skribent også når du har innhold

Det kan hende du har laget mye innhold selv, men med oss kan vi hjelpe deg med SEO slik at nettsiden din blir optimal. Det er flere ting å tenke på, og gjøres det feil kan det gå ut over rangering og synlighet. Derfor ønsker BG Tekst å optimalisere innhold du har laget selv også.

BG Tekst har nå 5 års erfaring med innholdstjenester, og er alltid på tilbudssiden for å hjelpe så mange som mulig. En av styrkene som mange forteller om er at vi alltid holder fristen. Det kan være viktig om du for eksempel selger innhold videre til andre aktører på nett. Ta kontakt for mer informasjon.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!