Hvordan jobbe med innhold uten oppdrag?


Hvordan jobbe med innhold uten oppdrag er enkel sak for henne


Du tenker kanskje at en innholdsskribent skriver når det er oppdrag og sover når det er rolig. Sannheten er at selv fritid er mulighet til å skape innhold. På den måten kan man skaffe seg en fordel foran andre aktører ved at man kan tilby mengder innhold til svært gunstig pris uten at kunden må vente på det. 


Man må finne en løsning der man kan skape innhold hele tiden. Det er enkelt å skrive når tidene er gode, men samtidig får man litt bedre tid når oppdragene lar vente på seg. Ja, men hvordan kan man vite hva man skal skrive om og hvordan går vi i BG Tekst fram? Her kommer noen helt gratis tips om hvordan jobbe med innhold uten oppdrag, så er du interessert, følg med.

Alltid på jakt etter nisjer og trender

Med et godt øye for trender så kan man nå langt. Men det kan være vanskelig å forutsi noe om fremtiden. Det kan være smart å finne ut hvilke programmer som blir satt opp på tv i den kommende tiden, eller se hvilke trender som gjelder for mote. 

Det er lurt å være på jakt etter nisjer og trender, slik at man alltid kan produsere innhold, selv når oppdragene lar vente på seg.

Skaffe seg en mal

Det kan være smart å skaffe seg en mal, eller utvikle en som man liker å bruke. Det handler jo ikke om å bruke de samme ordene og vendingene hver gang, men å kunne bruke den som passer best. På den måten kan man produsere "tonnevis" av innhold før noen vil bestille dem.

Ulike størrelser og andre betingelser

Lag en mal for ulike lengder slik at du kan tilby et stort spekter av artikler. De kan for eksempel være 500 ord, 1000 ord og 3000 ord. Slik kan du kategorisere dem og fylle et excel ark med ting som:

  • Bransje
  • Tema
  • Produkt
  • Størrelse
  • Lenker
Opprett noen nye mapper og fordel artiklene utover type innhold også videre. Skal de brukes i en sammenheng men ikke passer 100%, så trenger du bare kort tid på å tilpasse dem kundens ønsker.

Skriv litt hver dag

Som vi sa er det vanskelig å vite hva man skal skrive om. Det kan gjøre at man stopper helt opp og går glipp av store muligheter. Sørg for å skrive litt hver dag, så om det bare er en artikkel eller to.Det er viktig å holde på slik at man ikke mister motivasjon og inspirasjon. Velg tema som gir glede slik at det blir enklere å skrive.

Skriv på din egen blogg

Ja, rolige tider gir deg mer tid til å skrive på dine egne nettsider og blogger. Det er også viktig for å få mer omtale. Husk samtidig å legge fokus på de tingene du har lært om SEO, synlighet og rangering. Det vil hjelpe deg om du har noen faste retningslinjer for hvordan du skaper en artikkel. Du kan lese om temaet her. 

La BG Tekst gjøre jobben

Det vil være en vinn-vinn situasjon for oss begge. Du setter av ekstra tid til å tjene penger, mens du gir meg oppdrag som jeg kan utvikle meg på. Innholdstjenesten er veldig rimelig i forhold til mange andre, og du kan ta med deg en gratis artikkel på 500 ord om de aller fleste tema. BG Tekst har etikk og moral, så alt går ikke gjennom. Spør først så blir vi enige.

Flere måter å jobbe jevnere

I logistikk er det viktig å finne flaskehalser og gjøre at de ikke lenger hindrer utvikling og fortjeneste. Jeg har kompetanse og erfaring innenfor logistikk og skriver derfor om dette i mine blogginnlegg på Effektr. Jeg har utviklet flere metoder, men vil ikke gå nærmere inn på dette her. Da jeg også holder på å utvikle forklarende video-snutter, så vil dette komme som en mulighet senere. Velg BG Tekst, enten du vil ha informativ lesning, eller innholdstjenester med briljante gloser!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!