Hvorfor bli innholdsskribent - fortell det du har å si

Mange ønsker seg en jobb på siden, en ekstra-inntekt de kan bruke til å utvikle konsepter og ideer med. Er du en av dem, så er du ikke alene. Mange starter egen nettbutikk til og med. Men man kan også generere inntekt bare ved å blogge. Hvorfor bør akkurat du bli innholdsskribent tenker du - her skal du få noen råd.

En som blogger eller blogger bør ha et tema å skrive om. Men det holder ikke bare å ha et tema. Man bør også ha inngående kunnskap om temaet. Det kan være vanskelig å nå ut til mange om temaet ikke er unikt. Men hva med å bli en skribent som skriver på andres blogger? 

Har du lett etter Briljante gloser - ikke let lenger. Her får du utsøkt innhold til din bedrift eller private virksomhet. Skribent som hjelper med briljante gloser, bilde og lenke - bestill fra BG Tekst og få én gratis tekst med på kjøpet.

Du tjener ekstra penger

For det første er det mulig å tjene penger på innhold. I motsetning til å investere i krypto eller useriøse tilbud, så vil du alltid tjene penger på innhold. Det er ikke sikkert du blir rik, men litt etter litt lærer du deg hvordan du skal skrive for at flere skal velge dine tjenester.

Du kan bruke fantasien din

du bør bli innholdsskribent slik at du kan tjene ekstra


Det er som regel oppdragsgiveren din som bestemmer tema, men det er du selv som kan bestemme hvordan du vil skrive om temaet. Kanskje du har en vinkling som passer mange likesinnede. Eller du vet hvordan du løser ett problem. Dersom du er flink til å fortelle om dette skriftlig, så har du en fordel. Dessuten kan du få skrevet om mye du selv liker. 

Du kan jobbe hjemmefra

Det er veldig fint å drive med innhold. Det er fordi du kan stresse ned i hverdagen og kose deg mer i livet. Du kan jobbe hjemmefra eller på en strand langt borte. Bare du har en bærbar eller mobil så kan du fylle andres sider med ditt innhold. Det kan være tekst, men husk det kan også være videoer, bilder eller lenker. Kanskje skal det ikke mer til enn å lage innhold folk etterspør før du er mer på ferie enn hjemme?

Du får bedre helse

Hun løper fordi hun kan og har tid fordi hun jobber hjemmefra


Det er utvilsomt en viktig grunn for at mange begynner med å tjene penger på nye måter. En ting er å slippe stressende og vanskelige avgjørelser i arbeidsdagen, men også for å få mer tid til trening. Er man hjemme kan man fort ta seg en løpetur eller løfte noen vekter. Du har selv kontroll på progresjonen, slik at du alltid leverer oppgavene til rett tid. Jobb mer strukturert hjemme, og få tid til mer trening. Når andre sitter på bussen hjem fra jobb har du allerede syklet deg en ekstra tur i arbeidstiden.

Opp til deg å vinne mer tid

En jobb kan kreve mye av deg. Men en jobb kan også være lett skuring. Kanskje du sitter med mye overskudd du ikke vet hva du skal gjøre med, eller du skulle ønske du hadde litt mer å rutte med. Å være innholdsskribent er noe alle kan klare. På veien vil man lære mye om hvordan man skriver basert på søkemotor for å rangere høyt. Slik kan man ta kunnskapen videre å skape sitt eget dynasti av innhold på nett. Bli med du også! 

Hvis du heller vil sette bort arbeidet, ta kontakt da vel.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!