Fordeler med Onecall for små bedrifter

(vervelenke i teksten)

Denne artikkelen passer både for private og de som skal starte bedrift. Er du en av de sistnevnte, så bør du gå gjennom listen over ting du trenger. Skal du basere jobben på arbeid hjemmefra, så må du ha et eget kontor og utstyr til å gjøre jobben enklere. Uansett hvor du jobber, så trenger du en mobil og et abonnement. Elektronikk er som kjem dyrt, og kanskje blir det bare dyrere. Derfor har jeg valgt å se på fordeler med Onecall for små bedrifter. Synes du Onecall høres ut som en riktig operatør for deg, bruk vervelenken og få 2 mnd. dekket!


hun har valgt mobilabonnementStørre bedrifter kan også dra nytte av selskapet, som har vunnet en rekke priser for sine gode tilbud. Men det er flere grunner til å velge Onecall enn bare kundeservice. La oss ta en gjennomgang.

Onecall har rimelige abonnement

Det er ikke uten grunn selskapet som gikk under mottoet Like bra - bare billig ble bedt om å endre slagord. Men det hjalp ikke, kundene fortsatte å være like fornøyde. Det er flere abonnement å velge mellom, enten du vil ha en egen mobil til privat eller arbeids-telefon. Uansett hva du velger, så kan du skrive av utgifter knyttet til driften din dersom du kommer inn under reglementet beskrevet av Skatteetaten. Her er noen abonnement du kan velge mellom:

 • Folkepakka
 • Familiepakka
 • Studentpakka

Dessuten kan du teste abonnementet ditt om du vil for å se om det faller i smak. Det kalles prøvekjør og fungerer på denne måten:

1.Bestill PrøveKjøp 

2. Prøv abonnementet i to mnd. for 99kr/mnd

3. Prøv med fri mobildata

Dette er bra, slik at Onecall kan hjelpe deg å finne et abonnement som passer bruken din. Da kan du også finne ut om du trenger ubegrenset mobildata. Denne bruker jeg, og med fri tale og sms blir dette kun 449kr/mnd.

Onecall har salg av de beste mobilene

Hos Onecall kan du få tak i en helhetlig løsning med både telefoni og utstyr. Dette er gunstig fordi kan man samle utgiftene til færre leverandører. Det betyr ikke at man kan få gode betingelser andre steder, men som eier av en liten bedrift, synes jeg personlig at dette er lurt. 

Jeg har også benyttet meg av konseptet Nesten Ny. Dette er mobiler som er brukte, til en mye lavere pris. Onecall har en forkjærlighet for Samsung og iPhone, men har også mange andre mobiler tilgjengelig. Dessuten kan du finne smartklokke, ladere og annet tilbehør. 

La oss si du trenger en mobil med god skjerm, lang batteritid, utsøkt kamera og mange funksjoner. Nå kan du få en iPhone 13 for 209kr/mnd. På kjøpet får du:


 • 128 GB lagring
 • 5G
 • Super Retina XDR skjerm
 • Trådløs lading
 • A15 Bionic Chip
 • HDR Dolby Vision kamera
og mye mye mer!

Foruten Nesten Ny konseptet har Onecall billigkroken og andre fordeler.

Med fri data koster et abonnement 449 kroner per måned, noe som også gjør at du får igjen penger for telefoni når du sender inn skattemeldingen. Du fører telefoni i post 6900!

Det er på telefonen du signerer avtalene!

Bedriftseiere er helt avhengig av en mobil for kommunikasjon. Og skal du signere avtalene med nye klienter, bør du enten være ute i feltet eller tilgjengelig på mobil. Onecall opererer under Telia, som leier nett av Telenor. Dekning for Telia-kunder regnes som god i hele Norge (på en skala fra basis til meget god).

Hvilken mobiloperatør du velger, bestemmer du selv. Men husk at Onecall er en operatør du kan få rimelig telefoni fra. Her er noen konkurrenter:

 • Talkmore
 • Ice
 • Nicemobil 
 • Chili

Ser du etter en ny mobiloperatør? Sjekk ut om du kan bytte mobilabonnement og få lavere mobilregning.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!