Lynraskt innhold av høy kvalitet - 1200 ord per time

Med over fem års erfaring har jeg utviklet en teknikk som gjør at jeg kan skrive hurtig for nettsider på internett. På den måten kan jeg både konkurrere med andre skribenter, men også den nye kunstige intelligensen. ChatGPT, Openai, Wordtune også videre, det finns mange måter å få hjelp på.

BG Tekst har et ønske om å levere et innhold som har så høy kvalitet at det får verdi. Det kan være gjennom at teksten er søkemotoroptimalisert eller gjør dine lesere om til kunder. vi er tross alt avhengige av dette for å drive virksomheten vår. 

Utvikle teknikker for hurtig skriving

bli lynrask på innhold du ogsåSom tekstforfatter legger jeg mer vekt på kvalitet enn mengde. Men samtidig trenger klienter innholdet raskt. Derfor har jeg i mange år perfeksjonert teknikken min. I en uformell test på https://10fastfingers.com/typing-test/norwegian fikk jeg en score på 75 ord per minutt. Dette var tilfeldige ord som dukket opp på en skjerm. Når jeg skriver innhold for klienter, har jeg ofte teksten klart for meg, og kan skrive ennå raskere. 

Men innhold er ikke avskriving av tekst. Den skal skapes ved å tenke ut konsepter og måter å formidle på. Derfor har jeg gjennom over 5 år bedret mine resultater. Per i dag kan jeg levere 1200 ords artikler på en time. Dette er derfor det jeg beregner når jeg leverer tekst.

Alltid ha innhold klart

En ting jeg alltid sørger for er å alltid utvikle nytt innhold. Det er noe jeg har gjort de foregående årene, og lagret på en disc slik at jeg alltid kan formidle nytt unikt innhold ved å bygge på disse temaene. De er som enkle strukturer som jeg kan bruke enere.

Utvikling av maler

Det kan være å lage maler eller templates for innhold. Hvordan setter jeg opp en artikkel på 500 ord, og hvordan lager jeg en produktbeskrivelse på 3000 ord? På denne måten er det mye enklere å gi kunden en rask levering av høy kvalitet.


Opprette egne konsepter

Det holder ikke med en mal for en type tekst. Jeg utvikler derfor flere ulike, slik at jeg kan variere malen til innholdet. På den måten blir ingenting seende likt ut. Jeg liker å gi kunden unikt innhold som ikke finns. Det er ingen tvil om at det meste av inspirasjonen kommer fra artikler i media og på nett, men skrevet på min unike måte, blir det en ny synsvinkel på samme sak.

Fordeler som avgjør resultatet

Skal jeg prestere for kundene, så er det mange ting som må være på plass. En rutine på hjemmekontoret som jeg har snakket om tidligere er helt avgjørende. Det er ting som:

  • Sitt riktig
  • Ta pauser
  • Drikk vann
Det kan hende du skal tenke på hva du trenger til kontoret, les om 8 ting å tenke på til hjemmekontoret, så er du klar.

Innhold til din nettside har aldri vært billigere

Er du av dem som trenger mye innhold på kort tid. Innhold har aldri vært billigere. Dessuten har du noen gang fått så mye innhold på kort tid før? Så kan du selv konsentrere deg om dine sosiale medier eller produksjon av varer? Alt du trenger å gjøre er å sende en bestilling nå. (ta forbehold om stor etterspørsel)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan forstå prisene til en innholdsskribent?

Hvorfor ikke bli innholdsskribent - mange grunner for å la være!